top of page

Qui som?

L'Agrupació de Balls Populars de Les Roquetes ("Agrupa" ) som una entitat cultural sense ànim de lucre. Vam néixer a mitjans de l'any 1991 per la unió de les diverses colles de balls populars que mica en mica s’havien creat a Les Roquetes, impulsades desinteressadament per gent de la nostra vila. Els objectius principals de l’Agrupa són, entre d'altres, promoure la cultura popular i tradicional arreu de Catalunya, fomentar la integració social per a totes les persones, desenvolupar campanyes divulgatives a les escoles i col·laborar amb la resta d’entitats del poble.

 

Hi ha més de 200 persones que actualment fan que l’Agrupa sigui una de les entitats més grans de la vila, amb gran repercussió en els diferents actes que s’organitzen.

 

L'entitat compta amb les següents colles: Diables Els Petits del Foc, Tabalers, Gegants de les Roquetes, Ball de Capgrossos, Ball de Gitanetes, Ball de Gitanes, Ball de Panderetes Petites, Ball de Sant Ferriol, Ball de Cercolets, Ball de Bastons Mitjans, Ball de Bastons Veteranes, Ball de Cintes Petites i Minis, Ball de Cintes Grans, Ball de Bastons Joves, Ball de Bastons Xics, Ball de Bastons Veterans, Ball de Pastorets, Colla Dansaire i Gralles El Geganter.

 

Si vols formar part de la nostra entitat, pots contactar-hi en aquesta pàgina web.

bottom of page